top of page

TALLERS

menu-monologos8.jpg
jp.PNG

TALLER D’ESCRIPTURA DE MONÒLEGS PER CÀSTING (PER ACTORS I ACTRIUS)

Impartit per Marc Egea.

Cansat-da de buscar monòlegs per càsting? Voldries aprendre a escriure els teus propis monòlegs? En només quatre dies descobriràs per què els bons monòlegs atrapen i son difícils d'oblidar, i aprendràs les eines necessàries perquè, en endavant, puguis escriure els textos a mida que t'ajudin a mostrar les teves millors qualitats interpretatives.

ENTRENAMENT SUZUKI

Impartit per Diana Bernedo.

El control de la respiració, l'energia i el centre de gravetat són eines fonamentals en el treball de l'actor sobre l'escena. Desenvolupat pel mestre i director japonès Tadashi Suzuki, el Mètode Suzuki desperta l'energia animal, desenvolupa el cos poètic, la sensibilitat interna, el compromís físic i emocional i les habilitats expressives de l'actor. Una gramàtica per comunicar a través del cos i la veu, un canal per establir el diàleg amb l'espectador i amb el món que ens envolta. Un cos que parla, tot i estar en silenci.

IMG_5056.jpg

PRODUCCIÓ D'UNA OBRA + ESTRENA EN SALA BAR DE LA SALA ARS

Impartit per Magatzem d'Ars.

Curs de producció d'una obra escènica, per actors i actrius amb una mínima experiència. Treballarem la posada en escena i la creació del personatge i tot el seu recorregut, aprenent a mantenir el personatge i el seu desenvolupament fins al final. Treballarem el pes escènic en l'escenari, netejant vicis i moviments bruts i innecessaris.


S'estrenarà a la Sala Bar de la Sala Ars Teatre BCN o depenent dels resultats al teatre de la Sala Ars amb la possibilitat d'acabar programats durant la temporada 2021-22.

Tallers: Programas
bottom of page