top of page

FACTORIA D'INTERPRETACIÓ

La interpretació no s'entén, o almenys en el nostre cas, sense una tècnica sòlida. És com per al músic el seu instrument, sense ell no hi ha pràctica possible. El músic expressa sobre l'instrument tot l'aprenentatge, sumat a l'experiència amb el mateix. Nosaltres som el nostre propi instrument i l' hem d'utilitzar com una eina més del nostre aprenentatge. D'aquí la importància d'afinar per conèixer-lo i utilitzar-lo després com a part fonamental del nostre entrenament.

 

L'observació és l'eina fonamental de la nostra font d'inspiració. Entrenant el nostre aparell emocional ens treballem a nosaltres mateixos ja que el nostre instrument és el nostre cos extern i intern. No només ens movem / expressem amb les mans, braços etc ..., també ens movem amb el pensament, voluntat i emocions. L'entrenament, és la nostra eina com a tècnica personal. Per a això fem servir temps i esforç. El camí per desenvolupar la nostra naturalesa requereix temps. Cal aprendre i comprendre que aquest temps que utilitzem per al nostre desenvolupament personal (entrenar per estar àgils en escena) suposa un enriquiment personal. Potenciar i incorporar les habilitats amb el talent, és un temps que va al nostre favor.

A la fACTORia d'INTERPRETació volem expresar-nos jugant, investigant com els nens, amb tota la dedicació i la concentració que ens permet per indagar a l'única raó d'estar, deixant-nos sorprendre per el fet desconegut, per l’altre i per nosaltres mateixos.

A la fACTORia d'INTERPRETació, com en el teatre, l’error és un camí. No hi ha una veritat absoluta, però gràcies al teatre podem acostar-nos a la veritat d’un personatge per les eleccions que fem tant d’accions com de reaccions.

Qui som?: Quiénes somos
per espacios.jpg

MAGATZEM D'ARS

Nascut a Barcelona, fundat el 1970. Magatzem d'Ars és una empresa que s'ha creat a partir de l'esforç i del treball de moltes persones que han col·laborat en aquest projecte i que segueix creixent a pas lent però ferm dins del món artístic. Un grup de persones mogudes per l’amor al teatre i que ha hagut de moure's a pas de formiga, creixent en relació directa al seu treball. Amb això volem deixar clar que realitzem tots els treballs amb el màxim de cura i que l’únic que tenim, i que ens ha fet créixer, és la feina ben feta que ens a consolidat allà on hem anat.

Qui som?: Quiénes somos
bottom of page